вторник, 19 февруари 2013 г.

Бащата на Фериха



Metin Çekmez е роден в Истанбул на 26 юли, 1945. В сериала Огледален свят играе ролята на Раза,  бащата на Фериха



Metin Çekmez (Rıza)Rol aldığı tiyatro oyunları
* Eskici Dükkanı 2007 Ergün Işıldar
* Kanlı Nigar(2003) Engin Gürmen
* Kuş Opearsyonu (2002) Macit Koper
* Sabaha Az Kala (2001) Yön: Neş’e Atakan
* Önce İnsan (2000) Yön: Şükrü Türen
* Koca Sinan (1998) Yön: Can Doğan
* Ağrı Dağı Efsanesi Yön: Ali Taygun
* Tatar Ramazan (1975) Yön: Türker Tekin
* Kurt (1965) Yön: Ergün Köknar
* Hamlet
Yönettiği tiyatro oyunları
*Utanç Dünyası
Filmografisi
*Adını Feriha Koydum – 2011
* Kuşdili – 2006
* Binbir Gece – 2006
* Köpek (dizi)- 2005
* Yürek Çığlığı – 2004
* Zümrüt (tv filmi) – 2004
* Baba (dizi) – 2003
* [[Komser Şekspir
* Güvercin (film) – 1999
* Kurtuluş (dizi) – 1996
* İz – 1994
* Zirvedekiler – 1993
* Süper Baba – 1993
* Gölge Oyunu – 1992
* Siyabend-ü Xece – 1991
* Sis – 1987
* Kurtar Beni – 1987
* Kurbağalar – 1985
* Namuslu – 1984
* Firar – 1984
* Yalancı Yarim – 1973
* Tatlı Dillim – 1972

Няма коментари:

Публикуване на коментар