сряда, 27 февруари 2013 г.

Огледален свят 33 епизод

В 33 епизод на Огледален свят сценаристите бяха изградили много интересен сюжет. Събитията бяха така навързани, че водеха към поредната доза недоразумения.
Първо Емир видя Фериха и Гюнже да говорят за нещо много важно. Емир си помисли че и е казала за това, че е видяла Ханде в дома му. Гюнже всъщност искаше да и каже за диска на Ханде, но размисли. Емир отиде при Ханде и и каза да оправи нещата с Фериха да и каже че нищо не се е случило между тях двамата. Ханде го разкара. Тогава Емир реши да говори с Фериха.
На вечерята в апартамент осем, Пелин обвини Джансу, че е подхвърлила списанието със снимката на Фериха, на баща й и затова той я жени насила. Джансу отрече и нападна Пелин. Стана голям скандал и безпорядък и Пелин и Селем се изнесоха на хотел.
На другия ден Джансу призна пред баща си, че е виновна и отидоха да се извинят на Селем и Пелин.
Халил покани Фериха на разходка. Тя не издържа и се затвори в стаята си. Но в края на краищата излезе с него и братчето си. Халил беше ухилен от щастие, а тя подтисната от досада.
През това време Раза беше осъзнал, че дъщеря ми ще е нещастна с Халил и склони да откажат годежа.
Халдун му даде клчовете за дома им  и помоли Зехра да изчисти бъркотията от скандала. Тя не беше много съгласна, но накрая отиде.Когато свърши Фериха тъкмо се прибираше от разходката и я викна през прозореца да се качи. В същото време Емир паркира пред блока. След като тя два пъти му затвори докато беше на разходка с Халил, Емир реши да дойде и да говори с нея.
Фериха се качва с асанциора, той по стълбите -Драматично ! Тя тъкмо влезе и майка и щастлива искаше да и каже новината, че няма да я дават на Халил и Емир позвъни.
И двете бяха учудени да го видят на вратата, а за него не защото беше убеден, заради поредицата от съвпадения, че това е домът на Фериха.
 Той искаше да говори с нея и и каза да поиска разрешение от майка си и попита тя дали е тук.
Това много обиди и нарани Зехра. Тя не знаеше, че не от думи на Фериха, а от премълчаването й Емир не знаеше истината. Тя каза, че си тръгва. Фериха изгони Емир и му затвори вратата.
Той си тръгна по стълбите, а в същото време семейството от апартамент осем вече сдобрени се прибират с асансьора. Драматично ! Така се разминаха с Емир и бяха учудени да видят Фериха у тях, но като видяха че е почистено приеха това за обяснение.


Няма коментари:

Публикуване на коментар